Pripreme proljeće 2018

Proljetne pripreme naši seniori započeli su 04.02.2018. godine i to odmah utakmicom kod starih nam prijatelja iz Barcsa. Iako smo u svakoj utakmici do sada pobjeđivali ovaj puta smo se „poskliznuli“ i uvjerljivo izgubili rezultatom 5:1. Bez pravog vratara i s nekoliko juniora nismo pružili veći otpor a teren koji je bio potpuno pokriven snijegom još nas je dodatno spriječio u našoj igri. Jedini strijelac naše ekipe bio je Denis Kudlač.

Idući vikend trebala se odigrati pripremna utakmica protiv NK Zdenka 91 iz Velikih Zdenaca ali zbog loših vremenskih uvjeta ista je odgođena. Naši Hajdukovci nisu posustali i cijeli su taj vikend proveli trenirajući.

Slijedeću pripremnu utakmicu, odigranu dana 18.02.2018., odigrali su u Ivanić Gradu protiv odlične ekipe ŠNM NK Naftaš koja se natječe u II. ŽNL Zagrebačke županije i zauzimaju uvjerljivo prvo mjesto. Na novoizgrađenom terenu umjetne trave odigrana je prava nogometna poslastica. Treba naglasiti kako nas je tamo ugostio naš bivši igrač i legenda kluba Danijel Barić. Naša ekipa povela je preko brze kontre te suradnje Brekala i Milobare nakon koje Milobara s ruba šesnaesterca postiže pogodak u malu mrežicu. Nk Naftaš je imao terensku inicijativu te je pod kraj poluvremena izjednačio iz kornera. Drugo poluvrijeme trener radi zamjene i uvodi mlađe igrače, tempo igre pada i jednim dalekometnim udarcem igrači Nk Naftaša dolaze do pobjede 2:1.

Datuma 25.02.2018. trebala nas je ugostiti ekipa NK Mladost iz Nove Ploščice ali opet zbog vremenskih uvjeta nismo mogli odigrati utakmicu.

Naredna utakmica a ujedno i generalna proba treba biti 04.03.2018. godine protiv ekipe NK Bilogora 91 iz Grubišnog Polja. Naravno, ona je isto tako upitna zbog nadolazećih nam hladnoća i natopljenog terena.

Ekipa redovito trenira i trudi se koliko može u skladu s mogućnostima. Vidljiv je nedostatak pomoćnog terena a pogotovo dvorane koja nam treba kao voda u pustinji. Nadamo se da će se i ti projekti što brže ostvariti kako bi sport u Hercegovcu mogao napredovati.

Početak prvenstva je odgođen za 1.4.2018. godine gdje naša ekipa gostuje kod NK Kamena iz Sirača.

Do idućeg posta i nadamo se prve pobjede u 2018. godine čujemo se!!


Samo jako!