Zimska pauza

Zelena noć, 21. po redu je prošla očekivano, dom je bio dupkom pun, količine ispijenog alkohola su nešto manje od prošle godine, zarada u isto tim relacijama, a novost je bila Klapa Bjelovar koja je sat vremena održala koncert koji su neki slušali, a eto neki nisu, kao da mogu vrhunsku mušku pjesmu slušati svaki dan. Prije nekih tjedan dana mlađi nogometni uzrasti su napokon dobili svoju sportsku opremu, tako da je sada 143 čovjeka u bojama našeg kluba, ali i sve nogometne selekcije, osim ženske ekipe. Matija Poredski je zaslužan ove godine za Djeda Božičnjaka jer je darivao naš klub sa tri nove vrhunske lopte marke Adidas, koje su jučer uručene predsjedniku kluba, i još jednom Mata hvala ti, te puno sreće tamo u Njemačkoj.


Kalendari su napravljeni u količini od 80 komada, od toga je jedno 10 uručeno sponzorima i zaslužnim ljudima, oko 65 komada je prodano, tako da na lageru ima još 5,6 komada za prodaju, dakle ljudi, ako tko još želi imati ovaj kalendar, još malo pa nestalo. Uprava kluba intenzivno se počinje pripremati za Dan Općine, odnosno turnir mlađih uzrasta koji bi se trebao odigrati 04.02.2017. u sklopu obilježavanja Dana Općine, s tim da bi se igralo u Grubišnom polju u dvorani, te ćemo tu trebati pomoć svih članova uprave, posebice onog mlađeg dijela koji obitava na BJ području. Trener ne spava zimski san, tako da je već sredinom veljače dogovorio prvu pripremnu tekmu, i to u Barcsu, te će to biti dobra prilika i za nogomet, ali i za druženje igrača, navijača i članova uprave u inozemstvu.


Raspored pripremnih utakmica:


18.02.2017. Barcs - Hajduk 25.02.2017. Zdenka - Hajduk 04.03.2017. Daruvar - Hajduk 12.03.2017. Trnski - Hajduk 18.-19.03.2017. Bilogora 91 (GP) - Hajduk

I za kraj donosimo članak o našem predsjedniku koji je izašao u Sportskim novostima.